Á LA CARTE

Saltet torsk med spidskål og broccoli, dildemulsion og muslingesauce
120,-

Stegt kammusling med squash og agurk, ærter, creme fraiche og nye salater
135,-

Bagt kulmule, boghvede-otto, fennikel, purløg og havus
135/199,- (forret/hovedret størrelse)

Braisseret og grillet oksekæbe med stegte løg og grillede gulerødder, kartoffel gribish og oksesauce med sennepsfrø trukket i solbæreddike
195,-

Tre oste fra Thise og Sønderhaven, knækbrød og ribsgelé
119,-

Vandbakkelser med vaniljeis og chokoladesauce
110,-

FIRERETTERS MENU

Menuen sammensættes af køkkenet

Fire retter
395 kr.

Fire retter med vinmenu i 3 glas, kaffe/te og sødt
595 kr.

SNACKS

Sardiner i olivenolie, brød og smør
75,-

Ansjoser i olivenolie, brød og smør
75,-

Oste, knækbrød og ribsgelé
119,-

Brød og smør
25,-

Frokost

I sommermånederne kan du nyde en frokost hos os. Retterne er dem du ser i menuen, og priserne er:

To retter
195,-

Tre retter
250,-