FORRETTER

Let gravad hellefisk, grillede og braiserede løg, asier, løvstikke-emulsion og valle
125 kr.

Strandkrabbe som rilette, hjertesalat, dild og a la greque
135 kr.

Fiskefrikadeller, cremet fiskesuppe, fennikel og brunet smør
119 kr.

Stegt jomfruhummer, confiteret selleri, linguini og skummende bisque
145 kr.

HOVEDRETTER

Braiserede svinekæber, dampet spidskål, nye kartofler og estragonvelouté
189 kr.

Grillet flanksteak, karamelliserede løg, rodfrugter og urtesmør
210 kr.

Bagt torsk, lardo fra Steengaard, polenta, ærter, parmesan og sauce vierge
215 kr.

OST OG DESSERT

Dagens tærte med chantilly creme og yoghurt-is
95 kr.

3 oste med sødt og surt
119 kr.

FIRERETTERS MENU

Menuen sammensættes af køkkenet

Fire retter
395 kr.

Fire retter med vinmenu i 3 glas, kaffe/te og sødt
695 kr.

BARMENU

Start din middag – eller nyd dig mæt – med snacks og  vin – valget er dit.

Ansjoser i olivenolie
75 kr.

Oliven
35 kr.

Åben toast med skinke, ost, olivenolie og friskrevet trøffel
110 kr.

3 oste med sødt og surt
119 kr.

Anderilette, cornichoner og sennep
95 kr.